Fizetési módok

A következő fizetési módok közül választhat:

1. Utánvét
A megrendelt termékek ellenértékének kifizetése a futár részére történik átvételkor, készpénzzel vagy bankkártyával. A készpénzfizetési számlát a csomagolásban találja.

2. Átutalás
Ha a termékek megrendelésekor az átutalásos fizetési módot választja, a megrendelt termékek ellenértékét a számlán megadott bankszámlára (11732002-20349613-00000000) átutalhatja. Az átutalás megérkezése után az Ön által rendelt termékeket a futárszolgálat házhoz szállítja. A termékek kiszállításakor a csomagban megtalálja számlájának eredeti példányát.

3. Bankártyás fizetés PayPal-on keresztül
Hogy miért is jó a PayPal és miért használják internetes pénzügyi tranzakciókra?

A válasz az egyszerűségben és a biztonságban rejlik. A szintén elterjedt közvetlen internetes hitelkártyás lehetőség igaz talán a leggyorsabb és biztonságos is, mégis a vásárlók nem szívesen adják ki hitelkártya adataikat a weben minden egyes oldalnak (pl. webshopnak, vásárlási lehetőséggel rendelkező oldalaknak.) A PayPal valahol félúton helyezkedik el a vásárló-kereskedő között. Elég a PayPal-nál számlát nyitni, ott beregisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi email címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Vásárláskor a webshop elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol megadjuk email címünket és jelszavunkat, ezek után megerősítjük a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. (Általános ‘hiba’ a legtöbb PayPal leírás oldalon, hogy a PayPal-t elektronikus banknak nevezik, pedig nem bank! Inkább amolyan biztonságos internetes pénzügyi ‘közvetítő’.)

A PayPal számla bejelentkezése előtt egy nagyon fontos kitérő: a BIZTONSÁG! Sokan nem említik meg ezt a kulcsfontosságú dolgot. Először is használjunk vírusírtót (antivirus), tűzfalat (firewall) és kémprogram (spyware, malware) kiszűrőket! Könnyen adatlopás áldozataivá válhatunk, ha nem védekezünk. A másik dolog, amire mindig figyeljünk PayPal számla használatakor: a böngésző tanúsítványokra, hitelesítésekre és biztonsági logo-kra!

4. Helyszíni fizetés az üzletben
A megrendelt terméket félrerakjuk Önnek kecskeméti telephelyünkön, ahol személyesen átveheti. Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is fizethet.