Akció!

Szájszegett PP zsák 45×80 cm (1.000 db)

Original price was: 81.280 Ft.Current price is: 63.500 Ft.

Egységár: 63,5 Ft/db
Súly: 48 g/db
Szájszegett

Leírás

Szájszegett PP zsák 45×80 cm:

Sztenderd minőség: polipropilén alapanyag, szájszegett kialakítás.

  • Szín: fehér.
  • Terhelhetőség: ideális választás 25 kg termény tárolására, szállítására.
  • Szövés: 10×10
  • Talpvarrás: dupla talpvarrás a biztosabb tartás érdekében. A pp zsák talpa minden esetben tűs/cérnás módszerrel kerül levarrásra, mert ez a hagyományos technológia még a mai napig is a legmegbízhatóbb megoldás. Ráadásul zsákjaink duplán vannak talpvarrva, ami extra erős tartást biztosít.
  • Szájszegés: ultrahangos technológiával szájszegett zsák! A szájszegésnek köszönhetően mérséklődik a kéz irritációja. Mit jelent a szájszegett pp zsák kifejezés? A zsák nyitott végét körülbelül 1-2 cm-es szakaszon visszahajtják, majd ezt lerögzítik, így a zsákba történő pakolás során a kéz egy lekerekített, sima felülettel érintkezik, mely kevésbé irritáló a kéznek, mint a forró késsel vágott változaté. Ez a különbség csak nagyobb számú zsáktöltés esetén érzékelhető, ugyanis pár zsák esetén még a forró késes változat sem sérti túlságosan a kezet.
    Miért ultrahangos technológiával van rögzítve? Ez az eljárás egy viszonylag újabb megoldás a száj rögzítésére. Előnye, hogy alkalmazása során nem keletkezik kilógó cérnaszál, mely gépi felhasználás során jelenthetne gondot, illetve ezáltal esztétikusabb a pp zsák megjelenése is. Hátránya, hogy kevésbé strapabíró megoldás, mint a hagyományos tűs/cérnás eljárás, viszont a száj szegéséhez nincs is szükség túl nagy teherbírásra.

Az alapanyag csúszásgátlós szövéssel készül, így az egymásra helyezett zsákok biztosabban tárolhatók, azaz nem csúsznak le egymásról olyan könnyen, mint hagyományos társaik.

Az alapanyag enyhe (0,25%) UV állósággal van ellátva, ami valóban csak enyhe napfény elleni védelmet jelent. Tartósan soha sem szabad közvetlen napfényen hagyni a zsákot. (Ha mégis tartósan napfényen marad a polipropilén zsák, a zsák szétbomlik, szétfoszlik.)

Szállítási díj:

rakja kosárba a terméket/termékeket, majd tekintse meg kosara tartalmát. Itt láthatja az összeállított csomag egyedi szállítási díját. (A webáruház minden esetben egyedileg számolja a szállítás díját.)

Olcsóbb egységárral is vásárolhat 45×80 cm pp zsák termékünkből. Ehhez csak valamelyik nagyobb csomagunkat kell választania: 500 db-os csomag, 1.000 db-os csomag vagy 5.000 db-os csomag.

Alapanyag ismertető: polipropilén (Wikipédia link)

Elnevezések: PP zsák, polipropilén zsák, polipropilén körszövött zsák, szájszegett pp zsák, tápos zsák, terményes zsák, csúszásgátlós pp zsák, 25 kg terhelhetőségű zsák, szájszegett PP zsák 45×80 cm

Tipp! A zsák szájának elkötéséhez használja zsákkötöző zsinegünket, illetve feliratozáshoz fekete színű filctollat is rendelhet.

További információk

Tömeg 48 kg